Η συνέχεια της επίσκεψής σας στην ιστοσελίδα stospitimou.gr, δηλώνει την σύμφωνη γνώμη σας στην χρήση cookies, τα οποία διευκολύνουν την ενημέρωσή σας για προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

Καλάθι 0
0,00 €
ΑΔΕΙΟ ΚΑΛΑΘΙ
Product Ανανέωση
Image

Καλωσήρθατε στο stospitimou.gr

Με γνώμονα τη μακρόχρονη εμπειρία μας στο εμπόριο επίπλων, προσβλέπουμε στην ευρύτερη αναγνώριση του νέου μας σήματος (brand name), Sto Spiti mou και την καθιέρωση της εταιρείας μας τόσο στην ευρωπαϊκή όσο και την ελληνική αγορά.
Προσδοκούμε στην ανάπτυξη της εταιρείας Home Sales μέσα από τη δημιουργία και τη διατήρηση σχέσεων ειλικρινούς, αποτελεσματικής και ασφαλούς συνεργασίας με τους πελάτες μας. Σκοπός μας είναι να προμηθεύουμε τους πελάτες μας με προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές με συνέπεια, αποτελεσματικότητα και επαγγελματισμό.
Το υψηλά καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό μας βρίσκεται στις επάλξεις και είναι στη διάθεσή σας προκειμένου να συνδράμει άμεσα στην ταχύτατη εξυπηρέτηση και καθοδήγησή σας τόσο πριν όσο και μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας με πληρότητα και κατανόηση.
Η Home Sales επενδύει αδιάλειπτα στην έρευνα και την ανάπτυξη με σκοπό τη συνεχή αναβάθμιση των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Ωστόσο, για τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα των ερευνητικών μας προγραμμάτων προσδοκούμε στη δική σας στήριξη με την κατάθεση προτάσεων και τη διατήρηση ανοικτής επικοινωνίας με τους πωλητές - συμβούλους και το υπόλοιπο προσωπικό της εταιρείας μας.

Image

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Κάθε προϊόν ελέγχεται σχολαστικά πριν την αποστολή του.
Image

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Όλα τα προϊόντα μας παρέχονται με την εγγύηση άριστης ποιότητας και κατώτερης τιμής.
Image

ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Τα προϊόντας μας φτάνουν σε εσάς, με ταχύτητα, οικονομικά μεταφορικά και ασφάλεια.

Sτο Σπίτι μου

Η μεγάλη εμπειρία και η γνώση του κλάδου, μας έχουν οδηγήσει στη δημιουργία μιας πλήρους συλλογής προϊόντων που καλύπτουν και τις πλέον εξειδικευμένες καταναλωτικές ανάγκες και διατίθενται σε ελκυστικές τιμές. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε είδη σπιτιού στις πλέον συμφέρουσες τιμές της αγοράς. Μπορείτε, επίσης, να δημιουργήσετε τη δική σας μοναδική σύνθεση προσθέτοντας στο καλάθι των αγορών, ομορφαίνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο το σπίτι σας στον απόλυτο βαθμό!
©2018 Stospitimou.gr. All Rights Reserved. Designed by Task.gr

Cards accepted